divendres, 22 d’agost de 2008

REDEU QUE N'ES DE BONIC AIXO!!

Amics, amigues i simpatitznts!!
Molts petonets i abrassades a tot buda i tot shiva i als cristos tambe! Me n'alegro que hagin arribat postaletes a Corbera... en vaig enviar una colla des de Leh, pero just llensar-les a la bustia em diuen... "que fots ruc, que a la guia diu que no llencis les postals a la bustia perque l'obren cada nit per robar els segells!" i jo... snif snif! Un cop que m'ho curro.... Els que no en rebeu sera, o perque realment han robat el segell, o perque aneu canviant de casa cada dos per tres i no tinc la vostra adressa actualitzada.

Pero be... anem al viatge que ja arriba a la seva fi....

Varanasi es guai! Acabo de venir del Ghat (escalinates que baixen al ganges) on cremen els morts i estic tot excitat... riu-te'n de sant joan! Aixo si que son fogarderes!! Aquesta ciutat m'agrada perque es un entremat de carrerons molt estrets per on no poden passar ni cotxes ni rickshaws, cosa que ho fa forsa tranquil.... ara, quan surts d'aquesta zona, passes directament a la jungla de botzines, sorooll, contaminacio... etc... tipic de ciutats indies. Crec que lo pitjor que et pot passar a Varanasi no es que trepitgis una tifa de vaca gegant (que si que passen pels carrerons) sino que ensopeguis amb la tifa! I es que aixo d'anar amb xancletes per una ciutat tant reguarra te el seu morbillo!!

Que mes? Que em vist lo de l'accident... iuiu iuiu.... pero no patiu que ahir una especie de Saddhu em va fer una benediccio i la gracia divina va amb mi, aixi que ens veiem ben aviat (podeu mirar les noves fotos... semblo un saddhu de debo!!)

Molts records a tothom!!! Ens veiem dilluns!! O dimarts... o dimecres... o dijous.... Siauuu!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Siiii!! també hem rebut la postal, quina ilu! les fotos espectaculars, llàstima d'una on hi surt un paio amb unes malles ben arrapades...quina manera de trencar el paissatge!! jeje quins records de Varanasi..oi que la ciutat no deixa indi-ferent?? I la Planas que no hi és? Molt bon viatge de tornada. Records i petons!!

Anònim ha dit...

Ohhhh, que poquet que us quedaaa!! aprofiteu les poques hores que us queden abans de tornar a la crua realitat, hehehe!!
Bona tornada!!