dimarts, 2 de setembre de 2008

El viatge no s'ha acabat aquí!

Hola companyes i companys!

Sembla talment que el blog hagi mort just en l'instant en que vam acabar les vacances. Bé, la veritat és que la idea del blog era informar sobre el que anàvem fent per aquell fantàstic país. El dia 25 vam aterrar de nou a terres catalanes. Pel que fa a mi, em va costar molt centrar-me de nou... suposo que també hi va contribuir els 5 dies de diarrea que em van acompanyar en el retorn de l'Índia. Semblava com si tot hagués estat un somni i com si res hagués passat. Però han passat moltes coses que m'agrada reviure tot llegint o mirant fotografies.

La tornada aquí ha estat dolça per un cantó, amb el retrobament de la família i dels amics, i agre per moltes coses a les que m'hauré de tornar a acostumar: la nostra societat. Teòricament, estem en la societat del "benestar", però per moltes coses som tant patètics que em crea una sensació de malestar perquè jo tb em beneficio d'aquesta societat. Quasi tot gira entorn del materialisme mentre que a l'Índia molta cosa gira entorn de l'espiritualitat. Tampoc tenen gaire com per pretendre ser materialistes.

Hi ha molta gent que diu que lo millor de viatjar a paisos com l'Índia és que, quan arribes a casa, valores més el que tens... i a mi m'està passant el contrari.... no és que no valori el que tinc, però trobo a faltar molt el que no tenim!! Amb el temps hem deixat perdre molts valors que encara conserven paisos com l'Índia. S'ha d'anar a l'Índia per retrobar el que no tenim, i no pas el que tenim.

Bé! No m'enrotllo més perquè tampoc estic gaire inspirat!

Una abraçada a tothom!!